Batman un super erou iubit de toti copii

Deoarece si eu sunt un fan Batman, in special al filmelor cu Batman, chiar stateam zilele acestea si ma intrebam daca exista vreun supererou mai iubit si mai popular decat Batman. El este favoritul multo copii si adulti de ani de zile, filme si desene animate cu acest supererou aparand cu ani de zile in urma.

Vazand succesul rasunator al supereroului Batman, multi intreprinzatori au inceput sa realizeze jucarii cu Batman, sa-l imprime pe diferite articole vestimentare si chiar sa realizeze jocuri online cu renumitul personaj.

Batman a devenit asa de popular incat multi copii se costumeaza in Batman de Halloween, port pijamale cu insriptia sa sau chiar poarta diferite accesorii cu acesta. Cred ca orice prieten de-al tau stie cate ceva despre Batman, stie de prietenii sau de dusmani si cu siguranta ar putea sa-ti povesteasca o intamplare ce-l are in prim plan pe Batman. In ziua de azi, copiilor le place la nebunie sa joace jocuri cu Batman online, iar aceste jocuri se gasesc din abundenta, gratuit. Unele din aceste jocuri sunt extraordinar de realiste, in timp ce altele sunt prezentate mai mult ca niste desene animate. Aceste jocuri se bazeaa in special pe personajul batman din cartile de colorat, dar si pe noul Batman, interpretat de Bruce Wayne in celebrele sale filme din ultimii ani. In jocurile cu Batman online, il vei gasi pe acesta in diferite ipostaze intreprinzand tot felul de actiuni. Cateodata se va lupta singur impotriva tuturor, in alte jocuri ii va avea ca ajutoare pe Cat Women si Robin, iar in anumite jocuri il vei intalni pe Batman pe ringul de box fata in fata cu alti supereroi celebri.

Oricare din jocurile cu Batman alegi sa le joci, ideea este ca Batman este un personaj apreciat in toata lumea, iar succesul sau se observa in special in lumea celor mici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s